Werkzaamheden van ABM Glazenwasser in Lisse

Als glazenwasser maak je ramen en andere glasvlakken schoon. De opdrachten krijg je van je werkgever, maar verder werk je zelfstandig. Voordat je begint overleg je eerst met de klant wat er precies moet gebeuren. Het kan zijn dat je de ramen alleen aan de buitenkant hoeft te wassen, maar soms doe je ook de binnenkant. Als je buiten werkt, werk je vaak op hoogte, bijvoorbeeld met een ladder of met behulp van een installatie voor gevelonderhoud. Je staat dan in een soort bakje (je hebt ze vast wel eens gezien) en werkt van boven naar beneden.

Vereiste capaciteiten

Als glazenwasser of gevelreiniger moet je:

 

  • Netjes en veilig kunnen werken
  • Goed met klanten om kunnen gaan
  • Goed kunnen samenwerken met collega’s
  • Geen hoogtevrees hebben
    = 100% ABM

Hoogwerker

De glazenwassers van ABM zijn met hun hoogwerker in staat om ieder bedrijfspand te reinigen. Met hun hoogwerker zijn de glazenwassers van ABM meer dan alleen schoonmaak experts. De dienstverlening staat voortdurend op scherp. Vindingrijk, flexibel, vrij van oogkleppen en vooral veilig.

Ook Bent U Bij ABM Aan Het Goede Adres Als Het Gaat Om De Schoonmaak-Service

Wij verzorgen de schoonmaak voor bedrijven, organisaties, huizen, scholen in vrijwel alle sectoren. Dat doen we op vaste tijden, in iedere gewenste frequentie, dagelijks, wekelijks of zo nodig twee of drie keer per dag. U zegt wat u wil en wij voeren u wensen uit, en gaan daar zorgvuldig mee om. Tevredenheid en kwaliteit en laten we vooral hygiëne niet vergeten staan bij ABM hoog in het vaandel. Want als u tevreden bent is ABM dat ook. 

Alles gaat in overleg

In overleg met onze klanten spreken we voor iedere ruimte af welke schoonmaak- werkzaamheden gedaan worden. Daarna zorgen wij voor een perfecte uitvoering. Zo blijft iedere ruimte schoon, representatief en prettig om te gebruiken. Naast de dagelijkse en periodieke schoonmaak- werkzaamheden is ABM Schoonmaakservices gespecialiseerd op een aantal specifieke onderhoudsterreinen zoals glasbewassing, vloerenonderhoud enz. Schoonmaken is écht een vak apart, wij maken gebruik van een hoge kwaliteit schoonmaak producten, heeft u een vlek en krijgt u die niet meer weg, ABM krijgt het voor elkaar en u product is weer zo goed als nieuw, vloeren die onderhoud nodig hebben? ABM staat voor al u schoonmaak klussen klaar.